/images/partnerinfo/C2S/89/image001.gif
Bel ons nu
02/3610738

 

ABOUT US 

Sinds 15 jaar is VCD nv DEVROEDE het synoniem voor kwaliteit, uitzonderlijke service en professioneel advies op het vlak van computerhardware, netwerken, business software en randapparatuur. Een hoogwaardige dienstverlening tegen een concurrerende prijs wordt hoog in het vaandel gedragen. En dat kwaliteit zich altijd bewijst, blijkt uit de vele vaste klanten in midden-, klein- en grootbedrijven die al jaren met succes gebruikmaken van de uitgebreide kennis van VCD nv DEVROEDE.

Ook in financiële software heeft VCD nv DEVROEDE gedegen kennis in huis. Van producten als CUBIC PRO en ISABEL zijn we gecertificeerd reseller. Deze software modules worden verkocht met de nodige voorafgaande toepasbaarheidsonderzoeken , tevens worden on-site implementatie en klassikale of individuele producttrainingen door ons verzorgd.

Automatiseren is meer dan alleen het leveren van hard- en software. Tegenwoordig staat of valt een goed netwerk met een degelijke ondersteuning. VCD nv DEVROEDE biedt u daarom ook meer dan alleen hard- en software: Met een goede kennis van zaken biedt VCD nv DEVROEDE een oplossing op maat voor de kmo-omgeving.
Vooraleer er bij een klant aan de slag gegaan wordt zal eerst en vooral een inventarisatie gemaakt worden van de precieze wensen en noden van het bedrijf en welke mogelijkheden de lokatie biedt. Zo wordt er onder andere gekeken naar de reeds aanwezige bekabeling die eventueel (her)gebruikt kan worden, alsook naar de bestaande stroomvoorziening, en de eventuele mogelijkheid om gebruik te maken van een draadloos netwerk.
Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat er een goede communicatie blijft bestaan tussen de adviserende personen , de technische personen en uzelf als klant om zodoende zowel voor , tijdens als na de creatie van uw bedrijfsnetwerk te blijven letten op uw wensen en ervoor te zorgen dat uw netwerk wordt wat ú ervan verwacht.

Voor meer informatie kan u uiteraard contact met ons opnemen.
Telefoon: 02/361 07 38, E-mail: info@vcd.be.

Services

COMPUTER EN RANDAPPARATUUR VCD nv DEVROEDE staat voor degelijke service en valabele garantievoorwaarden. Service staat voorop, ook na aflevering van de PC.
Via deze website kunt u altijd de meest actuele prijzen opvragen, waarop de meest verkochte systemen kant en klaar vermeld staan. Heeft u liever een systeem samengesteld naar eigen wens, dan kunt u zes dagen per week contact met ons opnemen om de configuratie door te spreken . Samen bekijken we aan welke eisen uw PC moet voldoen en aan de hand daarvan stellen wij een offerte samen. U krijgt een eerlijk en duidelijk advies.

NETWERKEN Om een nieuw computersysteem goed te laten functioneren, is tegenwoordig steeds meer gespecialiseerde kennis nodig. Installatie van besturingsprogramma's, het aansluiten van randapparatuur en het optimaal laten werken van software is vaak ingewikkelder dan men verwacht. Bovendien is er bij meer dan één pc al snel behoefte aan een netwerk en de daarbij horende vakkennis het netwerk samen te stellen.
Het op elkaar afstemmen van hardware, software en het parametreren van systeem zijn tijdrovend en kostbaar voor Uw bedrijf dat andere kernactiviteiten heeft. VCD nv DEVROEDE levert netwerkondersteuning op maat , dit betekent dat u al onze actuele kennis en ervaring 'in huis' kan halen , U belt ons en onze administratieve dienst boekt een afspraak in het agenda van één van de technische medewerkers.

Hierna volgen de tools en aandachtspunten die wij hanteren bij het beheer van nieuwe en bestaande netwerken :

 • netwerkinstallaties op basis van MS Windows 2003 server, MS NT server, MS Back Office, MS Small Business Server en Citrix als software componenten
 • oplossingen op vlak van communicatie (data, shared fax, enz.) en breedband web acces (ADSL, Telenet)
 • on-site interventies op vlak van communicatie, networking & network design
 • on-site interventies: problem solving op vlak van hardware, OS, NOS, standaard en maatsoftware
 • in-house herstellingen en upgrades van alle hardware en software installaties

Diverse certificaten zijn in ons bezit.

 • Microsoft Certified Partner
 • Microsoft AER-Reseller
 • Cubic Pro Certified Partner
 • Telenet Certified Business Partner
 • HP/Compaq reseller
 • Toshiba Reseller Partner
 • Isabel Installation Partner
 • Philips Authorised Dealer
 • Neovo Visual Partner
 • Intel Product Integretor
 • Brother Authorised Reseller
 • MGE Authorised Reseller
 • Watchguard Installation Partner
 • Netasq Installation Partner
 • Op individueel vlak: MCSE, MCP
 • Belgacom Data Partner
 • Telenet Business Partner

BEVEILIGING 

Hoe veilig is het Internet? Indien u geen maatregelen heeft genomen is het voor kwaadwillenden relatief eenvoudig om op het Internet aangesloten netwerken te beschadigen. Het resultaat hiervan kan zijn dat data gewist, gewijzigd of gestolen wordt of erger nog dat Uw netwerk compleet platgelegd wordt. Herstel hiervan kost tijd, en geld.Indien u van al dit soort ellende tot op heden nog geen last heeft gehad, is simpelweg doordat u nog niet als doelwit uitgezocht bent. Ontwikkelingen naar steeds meer breedband verbindingen (kabel, ADSL, straalverbindingen), waarbij u 24 uur per dag on-line bent verhogen de belangrijkheid van een goede beveiliging.
Ondanks deze bedreigingen winnen de nieuwe technologieen steeds meer aan belang omdat zij de mogelijkheid bieden om op efficientere manier van Uw bedrijf uit te bouwen en te leiden.
Hoe kunt u van de voordelen profiteren, terwijl u de bedreigingen onder controle houdt? Er bestaan er relatief eenvoudige beveiligingsmaatregelen om Uw netwerk, data en systemen te beschermen. De plaatsing van een firewall is hierbij een maatregel die absoluut niet mag ontbreken. Wat is een Firewall?Een firewall is een koppelpunt tussen uw eigen netwerk en het Internet .Alle netwerkverkeer dat deze koppeling passeert, wordt door de firewall doorgelaten óf tegengehouden, op basis van vastgestelde regels. Deze regels bepaalt u zélf door te definieren welk netwerkverkeer wel doorgelaten wordt en welk juist niet. Hiermee schermt u uw bedrijfsnetwerk af van het Internet en hackers worden buitengehouden


.